fbpx
hanting delivery

delivery & takeaway

Laat jouw favoriete gerechten bezorgen of haal je bestelling op bij onze vestigingen.
2023 Spring CollectionTest J-6
2023 Spring CollectionTest J-12
hanting delivery
takeaway & bezorgen

Via het platform www.hanting.delivery kunt u ook thuis genieten van de heerlijke smaken die u van Street Food by Han gewend bent. Binnen 30 minuten na bestelling staan we bij u voor de deur met Street Food by Han.

Wij bezorgen binnen een straal van 3km van de restaurants in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Delft. Woont u verder weg dan 3 km? Niet getreurd! Het is ook mogelijk om uw bestelling bij onze restaurants af te halen.

Chinese rijsttafels

Bestel via Eatsous.com heerlijke Chinese rijsttafels. Binnen een handomdraai heeft u een heerlijke feestelijke maaltijd op tafel staan. We hebben zowel vis, vlees als vegetarische opties. Klik snel op de link voor meer info.

Indiase Box

Geniet van een de verrassende India Box van Streetfood by Han. Ontdek de spannende smaken van de authentieke Indiaanse keuken thuis binnen een handomdraai. De box bestaat uit verschillende gebalanceerd samengesteld Indiase gerechten voor 2 personen, waarbij je jouw tafelgenoot en jezelf kan verwennen!

shoptegoeg bij hanting delivery

Zin in streetfood met een healthy twist? Kies waar jij trek in hebt en wij bezorgen binnen 30 minuten.

Van het bedrag dat je besteedt via Hanting Delivery, ontvang je een tegoed van 10% om uit te geven in de Food Stores en Gift Shop.